Om os

GUANGDONG DJMI GROUP
( Foshan Kaili Trading Co., Ltd. kuuluu DJMI for Export -yritykseen )
Vuodesta 1998 lähtien GungDong Daji Doors Industry Co., Ltd. on johtanut Yhden oven ovien ja ikkunoiden valmistajaa Chnassa.
DJMI: n pinta-ala on 160 000 neliömetriä, ja sillä on yli 1000 työntekijää. Tuotanto 8000 ovea ja ikkunaa kuukaudessa, vienti yli 67 maahan yli 500 rakennushanketta.
DJMI keskittyy poistumistekniikan ovien ja ikkunoiden valmistukseen 18 vuoden ajan. Omistaa brittiläisen standardin BS. Amerikkalainen standardi UL. Eurooppalainen standardi CE \/ EN. Australian standardi AS ja muut äänieristykset, vesitiivis ja palotodistukset.
DJMI-ovet ja Windows voidaan räätälöidä suunnittelu-, mittaus-, asennusopastuspalveluiden tarpeiden mukaan, tarjotaan ilmainen suunnitteluvarmistus,
DJMI-tuotteet kattavat teräspalo-ovet, puiset palo-ovet, raakapuuovet, maalatut komposiittiovet, maalittomat ekologiset ovet, WPC-puumuoviset ovet, teräsrunkoiset puupuhaltimen yhdistelmäovet, teräsvarkauksien eston, ovet ruostumattomasta teräksestä ja alumiiniseoksesta , valoa kestävä huone, ulkosäleikkö jne. Sovelletaan hotelli-, koulu-, sairaala-, huoneisto-, huvila-, toimisto- ja muihin rakennushankkeisiin.
Tavoitteenamme on tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja keskittyä pitkäaikaisen kumppanuuden rakentamiseen. Uskomme, että se johtaa meidät win-win-tilanteeseen. Olemme sitoutuneet asettamaan asiakkaamme etusijalle ja osallistumaan maailmanlaajuiseen ovien ja ikkunoiden liiketoimintaan, olemme uskollisia, vilpittömiä ja vastuullisia.

photobank.jpg

Forespørgsel

Forespørgsel