Nyheder

Vacciner kan være klar næste måned.
Slip tid: 2021-01-25 08:46:27  Hits: 7

Vacciner kan være klar næste måned.

 

Pfizer og BioNTech kan begynde at levere deres COVID-19 vacciner i næste måned, sagde en medarbejder i virksomheden, hvilket sætter et loft over en opmuntrende uge, hvor flere vaccineudviklere udsendte positive forsøgsresultater.

Slutfase 3 data for den såkaldte Pfizer vaccine tyder på, at behandlingen er 95 procent effektiv til forebyggelse af infektion og ikke giver alvorlige bivirkninger.De medicinalvirksomheder, der står bag vaccinen.-United States-based Pfizer and Germany U\35;39;s BioNTech.-er indstillet på at dele deres resultater med globale lægemiddelregulatorer inden for få dage.

 

 

Energivirksomhedens primære fokus på ren kraft

 

Stats Power Investment Corp, en af China FoU'35;39;s top fem elværker, planlægger at øge sin installerede kraftkapacitet til mere end 220 gigawatts med 2025.

Af det ville mere end 60-procent være ren energi, sagde dets øverste leder.

Kina har lovet at nå sine maksimale CO2-emissioner i 2030.Den bestræber sig også på at opnå kulstofneutralitet i 2060.Så SPIC vil bygge et stabilt, sikkert og økonomisk rent energisystem baseret på komplementær blanding af vandkraft, vindkraft, fotovoltaisk og energilagring i Kina i det lange løb, sagde Qian Zhimin, formand for Beijing-hovedentretten gruppen.

 

 

    Baidu til yderligere step livesterbeaming

 

Baidu Inc annoncerede på tirsdag, at det vil erhverve Joyy Inc&UYy35eksperter sagde.

Aftalen involverer YY mobil app,YY.comwebsted og YY PC, bl.a.Lukningen af transaktionen er underlagt visse betingelser og forventes at finde sted i første halvdel af 2021, sagde Baidu.

 

   

AI er vært for brændstof Kina og\35;39

 

I de seneste år har Kina og USA's online-salgssteder og -mærker i stigende grad ansat sociale medier med en stor vifte af personer, der følger med, eller professionelle s ælgere for at hjælpe med at fremme deres produkter ved hjælp af levende dyr.Mens streameren præsenterer produkterne, vises produktlinks og vouchers på skærmen for seere.

Landets FTUB35;39JD.comhar begge lanceret deres egne livesterreaming-platforme, Taubao Live og JD Live, som har drevet tendensen til at leve op til e-handel.


Tidligere: At få virusspredning under kontr...

Næste: Flere jobtab blandt ældre mennes...