Nyheder

At bringe virus spredt under kontrolnøgle til globalt økonomisk opsving: G20 ledere
Slip tid: 2021-06-28 17:20:04  Hits: 1

12.jpg

Gruppen af 20'ere (G20) understregede i deres fælles erklæring, at der er et presserende behov for at udbrede COVID-19-virus under kontrol, som er afgørende for at støtte det globale økonomiske opsving.

I lederne'Erklæring afgivet søndag efter afslutningen af de to-G20-topmødet Riyadh sagde G20-lederne, at COVID-19-pandemi og dens hidtil usete virkning er et enestående chok, der har afsløret"svagheder i vores beredskab og reaktion og understregede vores fælles udfordringer."

G20-lederne understregede deres overbevisning om, at koordineret global indsats, solidaritet og multilateralt samarbejde er mere nødvendigt i dag end nogensinde før for at klare de aktuelle udfordringer.

De erkendte også, at konnektivitet, digitale teknologier og politikker har spillet en nøglerolle med hensyn til at styrke reaktionen på pandemien og lette videreførelsen af den økonomiske aktivitet.

Lederne lovede også at fremme global pandemi beredskab, forebyggelse, opdagelse og reaktion, støtte det multilaterale handelssystem og fremskynde bestræbelserne på at udrydde fattigdom og tackle uligheder.

De to-G20-ledere i dag'Topmødet, der blev afholdt under det saudiarabiske formandskab, blev afsluttet på søndag.

Tidligere: Hong Kong opfordrede til at udsty...

Næste: Flere jobtab blandt ældre mennes...