Nyheder

Flere jobtab blandt ældre mennesker end første tanke midt i pandemien
Slip tid: 2021-06-28 17:36:25  Hits: 2

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

-a Royal Mail Postal Worker går forbi en pub i York som spredning af coronavirus sygdom (Covid19) fortsætter, York, Storbritannien, 31. marts 2020.

novel coronavirus pandemi har skabt en større stigning i arbejdsløsheden blandt ældre i Det Forenede Kongerige end blandt en anden aldersgruppe.

den opsigtsvækkende åbenbaring, der løber i strid med den tidligere accepterede ide om, at Virus har været særligt hårdt på unge arbejdstagere, følger analyse af kontor fornationale statistikker, der udføres af hvile mindre, et online beskæftigelsessted.

-TRE undersøgelsen fandt antallet af arbejdsløse i Storbritannien i alderen mindst 50 år gammel øget med en tredjedel i løbet af det sidste år sammenlignet med en stigning på 24 procent på tværs af hele arbejdet

age befolkning.

The website sagde det samlede antal arbejdsløse i Storbritannien i alderen 24 år eller derunder er større end Det samlede antal personer i alderen 50 eller ældre, der er uden arbejde, men ændringen over tid i disse befolkninger har været mere dramatiske blandt de over 50'erne.

The Site hævder, at stigningen i antallet af ledige var 25 procent for de 18 til 24, 28 procent for de 25 til 34, 19 procent for de 35 år til 35 år 49, og 33 procent for over 50'erne.

"-The Guardian avis citerede Stuart Lewis, grundlæggeren af ​​hvile mindre, som siger:"There er uden tvivl, at vi står over for en ungdoms beskæftigelseskrise ligenu, men mindre Godt dokumenteret er, at vi også står over for en langvarig arbejdsløsheds katastrofe blandt ældre arbejdstagere.

"-john Philpott, en tidligere direktør for Beskæftigelsespolitik Instituttet Tænk Tank, fortalte Guardian:The Populære Se, at COVID19 pandemien har-"hurt den unge langt hårdere,når det kommer til job, fortæller ikke hele historien. Med ledige ledige stillinger langt under den præmiske høje, kæmper jobsøgende i alle alder for at finde arbejde og endemisk aldersdiskrimination, gør det dobbelt vanskeligt for arbejdsløse i alderen over 50 år.

-Separat forskning fra London-Basednon&profit center for aldrende bedre og den uafhængige forskningsorganisation Lærings- og arbejdsinstituttet fandt, at omkring 377.000 ældre arbejdstagere vil være med særlig stor risiko for at miste deres job,når regeringen#39; s furlough Programmet slutter i marts.

and ting vil sandsynligvis forblive vanskelige for sårbare arbejdstagere inogen tid, da økonomien fortsætter med at kæmpe, ifølge Andy Haldane, Chief Economist på Bank of England.

haldane sagde mandag under en konference for velgørende organisationer, der blev organiseret af civilsamfundsmedier, at pandemien vil forlade en arv af ikke kun arbejdsløshed, men høj gæld, ubesvarede uddannelser og psykiske problemer.

""the Vaccine meddelelser fra de sidste par uger s tilbyder håb i slutningen af ​​tunnelen,"Reuters News Agency citerede ham som at sige. Nåneløs, selv med en vaccine, vil den' s klare denne krise vil føre tilnogle varige ar, især på de fattigste og de mest ugunstigt stillede.

"men han sagde omkring to-thirds af det økonomiske tab, der fulgte på indførelsen af ​​nationen' s første låsning tidligere i år ernu blevet recouped.

"\\ tror det' snu rimelig og realistisk til Tal omnæste år som at dreje et blad for os økonomisk,"tilføjede han.

Tidligere: Vacciner kunne være klarnæste m...

Næste: Hong Kong opfordrede til at udsty...