Nyheder

At bringe virus spredt under kontrolnøgle til globalt økonomisk opsving: G20 ledere
Slip tid: 2021-06-28 17:37:33  Hits: 1

12.jpg

gruppen på 20 (G20) ledere understregede i deres fælles erklæring Det presserende behov for at bringe spredningen af ​​Covid-19-viruset under kontrol, hvilket ernøglen til at støtte global økonomisk opsving.

&#--in leaders""39; Erklæring, der blev udgivet søndag Ved afslutningen af ​​topmødet i G20, sagde G20-lederne, at COVID19 pandemien og dens hidtil usete virkning er et uovertruffen chok, der har afsløret

vulnerabilities i vores beredskab og respons og understregede vores fælles udfordringer.

The G20-lederne fremhævede deres overbevisning om, at koordineret global handling, solidaritet og multilateralt samarbejde er merenødvendige i dag endnogensinde at overvinde denuværende udfordringer.

They erkendte også denne forbindelse, Digital teknologi, og politikker har spillet en central rolle i styrkelsen af ​​svaret på pandemien og letter fortsættelsen af ​​den økonomiske aktivitet.

de ledere lovede også at fremme global pandemisk beredskab, forebyggelse, detektion og respons, støtte multilateralt handelssystem og fremskynde indsatsen for at afslutte fattigdom og tackle uligheder.-&#The toDAY G20 ledere

\\n39; Topmøde, der blev afholdt under Saudi-formandskabet, afsluttet søndag. \\ N \\n

Tidligere: Hong Kong opfordrede til at udsty...

Næste: Vacciner kunne være klarnæste m...