Nyheder

Hong Kong opfordrede til at udstyre anti-pandemiske foranstaltninger
Slip tid: 2021-06-28 17:36:59  Hits: 2

Hong kong medicinske eksperter opfordrede regeringen til straks at stramme sociale distanceringsforanstaltninger og lancere stor-scale virus test i samfundet for at spore uopdagede Covid-19 tilfælde, da byen på mandag registrerede 73nye infektioner, den højeste daglige tæller over seneste tre måneder

 

AS i mandags byen'. s samlede optælling stod på 5701, med 108 relaterede dødsfald. Separat har mere end 70 personer testet positivt for COVID-19, ifølge sundhedsmyndighederne.

 

The Resurging pandemi er hovedsagelig forbundet med 21 danseklubber spredt over Hong Kong. Ifølge Center for Beskyttelse af Department of Health Health, hidtil 132 bekræftede patienter, herunder 50 af dem bekræftet i mandags, var knyttet til den dansende klynge, den største klynge siden pandemien ramte i januar.

 

facing spike inye tilfælde udstedte regeringen en obligatorisk testmeddelelse for første gang, der kræver, at alle, der havde besøgtnogen af ​​de 21 dansesteder mellemnovember 1 og 21 for at gennemgå en virus test førnovember 24.

 

Alle som ikke overholder den obligatoriske test bekendtgørelse vil stå over for en fast HK $ 2.000 ($ 258) straf. Lovovertrædere vil blive givet en test ordre og dem, der ikke overholder vil være ansvarlig for en HK $ 25.000 bøde og fængsel i seks måneder.

 

-Doctor Leung Chi&chiu, formand for det Rådgivende Udvalg for smitsomme sygdomme i Hongkong Medical Association, mandag sagde, at administrationen skal tage øjeblikkelig handling for at stramme byen#-39; s sociale distancering regler og minimere lokale transmissioner. Leung foreslog at suspendere på&campus klasser, genoptage praksis for at arbejde hjemmefra og lukke underholdningssteder og sportsfaciliteter, foranstaltninger set som effektive måder at indeholde viruset på højden af ​​byen#39; s sidste bølge af pandemien i juli.

 

-Den regering vil også værenødvendigt at indføre masse virus screening for at identificere patienter inficeret med COVID19 så tidligt som muligt, og spore lokale smitteveje og kilder , Leung fortalte China Daily.

 

"-Kun i denne to"pronged tilgang kan byen effektivt indeholder den fjerde bølge af udbruddet,han sagde.

 

"Leung sagde, at med den flygtige pandemi, at regeringen har til"Få en lektion-fra dennye bølge. Myndighederne bør grundigt gennemgå sine forebyggelse og bekæmpelse af coronavirus foranstaltninger, især dem for folk, der ankommer i byen udefra Hongkong samt karantæneexempted grupper, at plug smuthuller, sagde han.

 

-leung opfordrede også regeringen tilnøje at samarbejde mednogle high-risk industrier, der leverede erhvervserklærere med arbejdsretningslinjer, der etablerer en mekanisme til at rapportere patienter med respiratoriske symptomer rettidigt og give regelmæssig obligatorisk virusprøvning for højrisk grupper.

 

&I et interview med Radio Television Hongkong, Benjamin Cowling, leder af afdelingen for epidemiologi og biostatistik ved University of Hong Kong#39; s School of Public Health, regnede, at regeringen skulle lukke barer, Karaoke-spillesteder, fitnesscentre og andre indendørs fritidsfaciliteter.

-amployers bør overveje arbejde-home politikker og regeringen skal overveje strammere begrænsninger i restauranter, sagde han.

 

On samme dag, byen hilste sin første parti af hjemvendte fra Guangdong-provinsen og Macao under en karantæne-free program, der begyndte mandag.

 

Those berettigede bør søge dispensation og vælg returnere datoer via en online booking system. Hjemvendte skal visenegativ COVID-19 testresultater tildelt 24 timer før rejse,når de kommer ind i byen.

 

According til regeringen, som af sidste fredag, mere end 11.470 folk havde ansøgt om programmet mellem 23nov og 29. omkring 2140 indbyggere tilbage til Hongkong under programmet på mandag.

 

På grund til den kraftige stigning inye coronavirus infektioner i HongKong, byen og Singapore udskudt verden' s første karantæne-free rejse boble i to uger. I betragtning af udsættelsen blev de indledende flyvninger mellem de to steder, der oprindeligt var planlagt til at afrejse den 22.november, forsinket. Oplysningerne om den formelle genindførelse af planen vil blive annonceret tidligtnæste måned.


Tidligere: Flere jobtab blandt ældre mennes...

Næste: At bringe virus spredt under kont...