Nyheder

Flere tab af job blandt ældre end først troede under pandemi
Slip tid: 2021-01-14 10:51:05  Hits: 12

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

En Royal Mail postarbejder går forbi en pub i York, mens spredningen af koronavirus-sygdommen (COVID-19) fortsætter, York, Storbritannien, marts 31, 2020.

Den nye koronavirus-pandemi har skabt en større stigning i arbejdsløsheden blandt ældre i Det Forenede Kongerige end blandt andre aldersgrupper.

Den overraskende afsløring, der er i modstrid med den tidligere accepterede opfattelse af, at virusset har været særlig hårdt for unge arbejdstagere, følger analysen af Office for National Statistics data, der er udført af Hvile Minus, et online arbejdsformidlingssted.

Undersøgelsen viste, at antallet af arbejdsløse i Det Forenede Kongerige, der var mindst 50, var steget med en tredjedel i løbet af det seneste år i forhold til en stigning af 24-procent i hele den erhvervsaktive befolkning.

Webstedet sagde, at det samlede antal arbejdsløse i Det Forenede Kongerige, der er ældre 24 eller mindre, er større end det samlede antal mennesker, der er ældre eller ældre, og som ikke har arbejde, men forandringen i disse befolkninger har været mere dramatisk i løbet af 50'erne.

Det hævdes, at stigningen i antallet af arbejdsløse var 25 procent for de ældre 18-24, 28 procent for de ældre 25-34, 19 procent for de ældre 35-49 og 33 procent for de i 50'erne.

The Guardian avis citerede Stuart Lewis, grundlæggeren af Hvile Minus, som sagde: " Der er ingen tvivl om, at vi står over for en ungdomsbeskæftigelseskrise lige nu, men mindre veldokumenteret er, at vi også står over for en langvarig arbejdsløshedskatastrofe blandt ældre arbejdstagere. "

John Philpott, en tidligere direktør for Employment Policy Institute tænketank, fortalte Guardian: " Den folkelige opfattelse, som COVID-19-pandemien har såre de unge langt hårdere, når det drejer sig om job, fortæller ikke hele historien.Med de ledige stillinger langt under den høje pandemi kæmper jobsøgende i alle aldre for at finde arbejde, og endemisk aldersdiskrimination gør det dobbelt vanskeligt for arbejdsløse, der er ældre over 50. "

Separat forskning fra det London-baserede non-profit center for Ageing Bedre og den uafhængige forskningsorganisation Learning and Work Institute fandt, at omkring 377,000 ældre arbejdstagere vil være i s ærlig høj risiko for at miste deres job, når regeringen og regeringen kan afslutte orlovsprogrammet i marts.39.

Og tingene vil sandsynligvis forblive vanskelige for sårbare arbejdstagere i nogen tid, da økonomien fortsat kæmper, ifølge Andy Haldane, cheføkonom i Bank of England.

Haldane sagde i mandags under en konference for velgørende organisationer arrangeret af Civilsamfundet Media, at pandemien ikke blot vil efterlade en arv af arbejdsløshed, men stor gæld, manglende uddannelse og psykiske sundhedsproblemer.

" De seneste ugers vaccinemeddelelser giver håb for enden af tunnelen. " Nyhedsbureauet Reuters citerede ham for at sige det. " Ikke desto mindre vil denne krise, selv med en vaccine, føre til nogle varige ar, navnlig på de fattigste og de mest ugunstigt stillede.

" Men han sagde, at ca. to tredjedele af det økonomiske tab, der fulgte efter indførelsen af nationen og35;39; den første nedlukning tidligere på året er nu blevet dækket.

" Jeg mener, at det nu er rimeligt og realistisk at tale om næste år som at vende et blad for os økonomisk, " Han tilføjede.

Tidligere: At få virusspredning under kontr...

Næste: Hongkong opfordrede indtrængende...